Destacats

Notícies

Alusport a la BaixCicletada
Per segon any, Alusport va participar a la BaixCicletada cedint bottles per als participants. A la 14º edició de la pedalada organitzada per 7 municipis del Baix Llobregat, Alusport va regalar bottles als nens i a tots els participants de la gimcana social. La BaixCicletada promou, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible y Segura, l'ús de la bicicleta en els nostres viatges quotidians. Alusport se suma a ells i destaca la importància de cuidar el medi ambient i l'esport, i posa el seu gra de sorra amb les seves bottles BPA-Ni que, a més, són 100% reciclables. ..
VI Torneig Edition Cars - 5º Pino de pàdel
Alusport Bottles ha tornat a participar en el Torneig Edition ars - 5ºPino en la seva sisena edició. El torneig tindrà lloc del 2 al 8 d'abril al club Bonasport de Barcelona. Les inscripcions es poden fer a nico@grupocostaeste.com. ..
Alusport participa en el IV Campionat de golf organizat per Best Buddies
Alusport col·labora amb el IV campionat de golf benèfic per la discapacitat intel·lectual que organiza Best Buddies Espanya. El campionat tindrà lloc el pròxim 17 de novembre al Club de Golf Llavaneres. ..
Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Alusport Bottles col·labora aquest any amb La BaixCicletada, una pedalada popular organitzada per set municipis del Baix Llobregat en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Us hi esperem el 25 de setembre! Com cada any, els municipis del Baix Llobregat organitzen per 13ª edició consecutiva una bicicletada popular per a promoure l'ús de la bicicleta en el nostre dia a dia. La ruta, d'uns 17,5 km aproximadament, té dues sortides per a la conveniència dels participants situades a Sant Boi de Llobregat i L'Hospitalet de Llobregat. L'arribada es ..
Alusport Bottles col·labora amb la Marxa de l'Amistat
Novament, Alusport Bottles col·labora amb Best Buddies, aquest cop amb la Marxa de l'Amistat. 3 kilòmetres de marxa al costat de la platja de la Mar Bella a Barcelona, per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i proporcionar-los l'oportunitat d'una amistat que els prepari per a participar activament en la societat. ..
Alusport Bottles patrocinador de l'Optima pàdel tour
Alusport patrocina la cinquena prova de l'Òptima pàdel tour, al Pàdel Indoor Barberà. En aquest primer torneig, en el qual inaugurem la col·laboració entre Alusport i Òptima, tots els participants rebran una bottle Alusport en el seu Welcome Pack. A més, en els següents torneigs, tots els guanyadors de les diferents categories s'emportaran una nova bottle. 3 dies de pàdel intens en els que us esperem! ..
Alusport Bottles col·labora amb el circut I live Barcelona
Alusport col·labora amb el V torneig edition cars - 5º pino de I live Barcelona. Sis dies de pàdel amb el club BonaSport de Barcelona, dos partitss assegurats. ¿Us apunteu? ..
Alusport Bottles col·labora novament amb l'Spinning solidari
Un any més, Alusport bottles col·labora amb la Fundació CODESPA a la segona edició del Cycling Solidari, que tindrà lloc el 16 d'abril al Reial Club de Polo de Barcelona. L'objectiu és recaptar diners per a promoure la inclusió financera de grups de població rural i semirural de Guatemala, mitjançant cicles de formació financera i acompanyament tècnic. Aquesta nova edició consta de quatre sessions de 45 minuts de spinning, amb 100 bicicletes disponibles per a cada una d'elles. Aquells que s'inscriguin a alguna de les quatre sessions rebran un welcome pack que inclou una Alusport bottle..
Alusport Bottles col•labora amb el Hattrick! Campus 2015
Alusport Bottles col•labora amb el Hattrick! Campus 2015 ..
Alusport Bottles col•labora amb el Campus Futbol Sala - Javi Rodríguez & Atlètic Català
Col·laboració d'Alusport Bottles amb el Campus Futbol Sala - Javi Rodríguez & Atletic Català ..
ALUSPORT BOTTLES COL.LABORADOR DEL SPINNING SOLIDARI
Fundació CODESPA - Real Club de Polo de Barcelona ..
IV Torneo Padel. Edition Cars – 5º Pino
IV Torneo Padel. Edition Cars – 5º Pino ..
Alusport Bottles patrocina el XIX Torneig Alex Corretja.

¿Os gusta el tennis? A nosotros también y por eso nos encanta colaborar con proyectos como el XIX Torneo Alex Corretja en el que se aúna el deporte y el fomento de los jóvenes deportistas, los campeones del mañana.

 Alusport Bottles col·laborador del Karting de Marc Gené

A muchos de nosotros más que sangre, lo que nos corre por las venas es gasolina. Nos encanta el olor a goma quemada, disfrutamos con los derrapes, al coger un peralte, al cerrarnos en una curva.

L’Andrés Iniesta & Alusport Bottles.
Aquest estiu, Alusport Bottles va produir una bottle especial pel campus de l’Andrés Iniesta que va agradar molt als seguidors del jugador i a ell mateix. ..